Voscheheugte - eethuis en natuurcamping
Reserveer nu een plek op natuurcamping de VoscheheugteReserveer nu een plek in ons gezellig eethuis op natuurcamping de Voscheheugte

Ons natuurkampeerterrein is het hele jaar open.

Het eethuis biedt momenteel ontbijt, koffie, lunch en diner TO GO & AFHAAL. Koffie met taart op het Mantingerzand, why not :) Meer hierover en reserveringen, kijk op de pagina ETEN.

We begrijpen dat sommigen meer dan ooit nu behoefte hebben om in de natuur te vertoeven. Wij hebben maatregelen getroffen om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te houden. Ons inchecksysteem is geheel ‘contactloos’, evenals het betalen. Bij ons kan je tot 1 maand vantevoren kosteloos annuleren. Mocht het plotseling onmogelijk zijn om bij ons te verblijven - omdat de overheid bepaalde Corona maatregelen heeft getroffen - dan kan je ook binnen deze maand kosteloos annuleren. Maar we hopen natuurlijk voor alles en iedereen dat dat niet nodig zal zijn.

 Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe?

(Openbaar) Vervoer

Drenthe is de minst dichtbevolkte provincie van Nederland. Heerlijk! Maar qua openbaar vervoer heeft dat wel wat consequenties. Wij adviseren treinstation Hoogeveen als uitstapplaats. Ook voor wie met de fiets komt. Vanaf daar is het een prima fietstocht naar ons kampeerterrein.

Fiets huren
Wil je dat er een fiets met versnellingen en alles voor je beschikbaar is, om ook lange afstanden mee af te leggen, dan kun je het beste even contact opnemen met Fietsservice Aalden. ... lees meer >> Fietsen kun je huren vanaf 15 euro per dag, tandem vanaf 30 euro. Kinderzitje vanaf 2,50 per dag. Op verzoek kunnen de fietsen ook op de Voscheheugte voor je worden klaargezet. Hoe fijn is dat! Fietsservice Aalden, Aelderstraat 44, Aalden, 06 52312102. <<

Hub Taxi
Geen fiets bij je, en je komt met de trein? Dan raden wij aan de Hub Taxi minimaal twee uur vantevoren te bellen. Dat kost 7 euro. Je kunt ze bellen via 08004020102. Stap ... lees meer >> je over op ander vervoer, plan dan je reis handig via: www.qbuzz.nl <<


- Actief in de natuur

- Culturele Uitjes

- Uit eten bij de buren

- (Openbaar) Vervoer

- En ook…

Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe?Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe?Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe?Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe?