Voscheheugte - eethuis en natuurcamping
Reserveer nu een plek op natuurcamping de VoscheheugteReserveer nu een plek in ons gezellig eethuis op natuurcamping de Voscheheugte

Ons natuurkampeerterrein met 10 natuurhutten, 2 retrocaravans en 30 staplaatsen is het hele jaar open. Tijdig reserveren is echter wel een aanrader. Mochten we onverhoopt geen plek hebben, probeer het dan bij onze grotere, wildere zus Landgoed Mariahoeve in Papenvoort (Dr.) waar veel meer ruimte en dus kans op een plekje is. Ze hebben daar ook hele gave slaapverblijven.

Openingstijden eethuis:

Eethuis geopend van woensdag t/m zondag van:

11:00-00:00

Op zaterdag en zondag ook voor ontbijt TO GO met pick up tussen 08:30-09:00

Voor het menu, speciale openingstijden, het hele jaaroverzicht en het maken van een reservering (ook voor ontbijt, lunch en groepen), kijk op onze pagina ETEN.

 Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe?

(Openbaar) Vervoer

Drenthe is de minst dichtbevolkte provincie van Nederland. Heerlijk! Maar qua openbaar vervoer heeft dat wel wat consequenties. Wij adviseren treinstation Hoogeveen als uitstapplaats. Ook voor wie met de fiets komt. Vanaf daar is het een prima fietstocht naar ons kampeerterrein.

Fiets huren
Helaas, op dit moment is er geen instantie in de buurt waar je een fiets kunt huren - voorzover wij weten. We gaan op zoek of er wellicht toch iemand voor te porren ... lees meer >> is om dit op zich te nemen. <<

Hub Taxi
Geen fiets bij je, en je komt met de trein? Dan raden wij aan de Hub Taxi minimaal twee uur vantevoren te bellen. Dat kost 7 euro. Je kunt ze bellen via 08004020102. Stap ... lees meer >> je over op ander vervoer, plan dan je reis handig via: www.qbuzz.nl <<


- Actief in de natuur

- Culturele Uitjes

- Uit eten bij de buren

- (Openbaar) Vervoer

- En ook…

Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe?