Voscheheugte - eethuis en natuurcamping
Reserveer nu een plek op natuurcamping de VoscheheugteReserveer nu een plek in ons gezellig eethuis op natuurcamping de Voscheheugte

Eethuis open (dit seizoen):

  • donderdag tussen 12.00 en 20.00 uur binnenkomst
  • vrijdag, zaterdag en zondag tussen 10.00 en 20.00 uur binnenkomst
  • ontbijt voor verblijfsgasten op reservering
  • WILDMENU in de weekenden 12-14 en 26-28 januari: 4 gangen voor 39,50 p.p.

Ons natuurkampeerterrein is het hele jaar geopend.


Sfeervol Culinair Genieten Sfeervol Culinair Genieten Sfeervol Culinair Genieten Sfeervol Culinair Genieten Sfeervol Culinair Genieten Sfeervol Culinair Genieten Sfeervol Culinair Genieten Sfeervol Culinair Genieten Sfeervol Culinair Genieten Sfeervol Culinair Genieten Sfeervol Culinair Genieten Sfeervol Culinair Genieten

Sfeervol Culinair Genieten

Charmant eethuis met prachtig buitenterras

Een bijzonder lieflijke plek voor buurtbewoners, passanten en vakantiegangers… Vroeger was het een kippenhok, nu een charmant eethuis, midden in de natuur. De chef voert een kleine kaart, per seizoen verschillend. Hij werkt veel met lokale producten en speciale streekgerechten. Maar ook heeft hij een zwak voor vis. Favoriet op de kaart is het verrassingsdiner (2-gangen 22,50 euro, 3-gangen 27,50 euro of 4-gangen 32,50 euro p.p.).

Diner, borrel, lunch & ontbijt

De Voscheheugte is niet alleen in de avonduren geopend. Liefhebbers van deze plek - echt, als je het eenmaal een keertje ervaren hebt en het is 'je ding' kom je terug! - kunnen er ook terecht voor ontbijt (volwassenen 10 euro, kinderen tot 12 jaar 7,50 euro), lunch of borrel. Buiten op het terras met het gekwetter van de vogels als achtergrondmuziek, of binnen heerlijk ontspannen bij de haard.

Speciale bier & whiskykaart

Wij houden van ons vak. Zo hebben we een uitgebreide drankenkaart met veel speciale biertjes en whisky. Daarvan zijn sommige ook uit de omgeving. Hoe leuk is dat. En natuurlijk hebben we ook de Hollandse klassiekers jenever en corenwijn op de kaart staan.

Afternoon Tea

Onze locatie leent zich voor onthaasten. Dat kan bijvoorbeeld heerlijk met een uitgebreide Afternoon Tea. Dit bieden wij groepen vanaf vier personen, compleet met sandwiches, scones, diverse zoete lekkernijen en een uitgebreide selectie theesoorten (16,50 pp). Wel graag reserveren.

Onze openingstijden staan hiernaast linksboven aangegeven. Eventuele speciale openingstijden communiceren we via onze Facebook pagina. Zowel in het eethuis als op het terras is Wifi aanwezig. Reserveren voor het eethuis is handig en kan via 06 3083 0551 of via het online formulier. Voor groepen regelen we graag een mooie middag of avond. Zeker in de wintermaanden leent onze locatie zich daar goed voor.