Voscheheugte - eethuis en natuurcamping
Reserveer nu een plek op natuurcamping de VoscheheugteReserveer nu een plek in ons gezellig eethuis op natuurcamping de Voscheheugte

HEMELVAART ZITTEN WE VOL, we ontvangen je graag een andere keer.

Reserveren in Coronatijd: Bij ons kan je altijd tot 1 maand vantevoren kosteloos annuleren. Mocht het door de uitzonderlijke Corona situatie plotseling onmogelijk zijn om bij ons te verblijven - omdat de overheid bepaalde maatregelen heeft getroffen - dan kan je ook binnen deze maand kosteloos annuleren. Maar we hopen natuurlijk voor alles en iedereen dat dat niet meer nodig zal zijn.

We begrijpen dat sommigen meer dan ooit nu behoefte hebben om even in de natuur te vertoeven. Wij hebben maatregelen getroffen om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te houden. Ons inchecksysteem is geheel ‘contactloos’, evenals het betalen. Het kampeerterrein is open voor gasten met een eigen sanitaire voorziening. De natuurhutten zijn ook te boeken. Ons natuurkampeerterrein is het hele jaar geopend. Momenteel zijn er in de weekenden afhaalmaaltijden (te reserveren) en is onze Buitenbar van 12 tot 5 geopend voor lekkers.

 Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis

Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis

3-GANGEN AFHAALMENU HEMELVAART EN PINKSTEREN VOOR 21,50 P.P.

21, 22, 23, 24, 29, 30 en 31 mei tussen 16:30-19:00 uur

 

Nederlandse buffel mozzarella met geroosterde tomaatjes, basilicum en venkel                      of Courgette soep

---

Zeebaarsfilet met gamba's of Livar, ribroast of Linzenstoof, alle 3 geserveerd met verse groentes en aardappeltjes uit de oven

---

Brownie of Lemoncurd

* Extra portie friet kan erbij besteld worden

Voor de kids is er keuze uit pasta bolognese of kipnuggets met friet (6,50)

Dit menu gaat op basis van reservering. Graag ontvangen wij per mail op eten@voscheheugte.nl of per whatsapp op 06-30830551 een reservering met de dag van afhaal, tijd, keuzes van het menu en jullie naam.

----------------------

ZATERDAG EN ZONDAG (+ donderdag 21, vrijdag 22 en vrijdag 29 mei)

Staan wij in de buitenbar op het terras voor afhaal koffie, taart, soep, ijs en nog veel meer lekkers

 

Een bijzonder aantrekkelijke plek, midden in de natuur, voor fijnproevers die van informeel tafelen houden. Lekker buiten als het mooi weer is, luisterend naar het gekwetter van de vogels, of ontspannen binnen in de wintermaanden. Er is een dagkaart voor lunch en borrel, en een menukaart voor het diner. Omdat de chef veel met lokale, verse, biologische producten werkt, is de kaart iedere keer anders. Dat komt ook terug in zijn speciale menu, een favoriet bij de vele vaste gasten (2-gangen 27,50 euro, 3-gangen 35,00 euro of 4-gangen 42,50 euro p.p.).

Ook van harte welkom voor een heerlijke afternoon tea, compleet met sandwiches, scones, diverse zoete lekkernijen en een uitgebreide selectie theesoorten. (min. 2 p, 19,50 pp). En vanaf 15 personen serveren we in het eethuis een ontbijtbuffet. Alles graag van tevoren reserveren. Waarvoor niet gereserveerd hoeft te worden: zelfgemaakt schepijs. Dat hebben we altijd op voorraad, iedere keer weer andere, heerlijke smaken.

Onze drankkast met specials: bier, whisky en jenever

Wij houden van ons vak. Zo hebben we een uitgebreide drankkaart met veel speciaalbier en whisky. Natuurlijk hebben we ook de Hollandse klassiekers jenever en corenwijn op de kaart staan. We proberen ook een mooi assortiment speciale merken uit de omgeving aan te bieden. Vinden we zelf erg leuk om te doen.

Vegetariërs kunnen goed bij ons terecht. Wel van tevoren aangeven zodat wij er bij de inkoop en voorbereidingen rekening mee kunnen houden. Dat geldt ook voor (andere) dieetwensen.

Onze openingstijden staan hiernaast linksboven aangegeven. Eventuele speciale openingstijden communiceren we via onze Facebook pagina. In het eethuis en op het terras is Wifi aanwezig. Reserveren voor het eethuis kan via (0595) 232 132 en het online formulier. Voor groepen regelen we graag een mooie middag of avond. Zeker in de wintermaanden leent onze locatie zich daar goed voor.

Laat ons weten wanneer uw wilt komen, met hoeveel personen en eventuele speciale wensen/diƫeten. Wij laten snel weten of het mogelijk is.