Voscheheugte - eethuis en natuurcamping
Reserveer nu een plek op natuurcamping de Voscheheugte

Welkom op de Voscheheugte. Momenteel is het eethuis 5 dagen in de week geopend, van 11.00 tot 20.00 uur (maandag en dinsdag gesloten).

Ons natuurkampeerterrein met 6 natuurhutten, 2 stargazers en 30 staplaatsen is het hele jaar open. Ons eethuis heeft wisselende openingstijden, afhankelijk van het seizoen. Momenteel bieden wij ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner tussen 12 en 8 op ons (deels overdekte) terras. Meer hierover en reserveringen, kijk op de pagina ETEN.

 

 

 

 Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis

Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis

VOSCHEHEUGTE TO GO & AFHAAL & TERRAS

ontbijt . lunch . koffie . diner

Voor of na je wandeling over het Mantingerzand. Of gewoon omdat het kan… we bieden nu een uitgebreid aanbod van lekkers op het (deels overdekte) terras. Voor de gasten van onze natuurhutten, voor kampeergasten en zeker ook voor buurtbewoners en bezoekers van het natuurgebied tegenover ons terrein.

Ontbijt (12,50 pp, kinderen 8,50, wo t/m ma, ophalen tussen 8.00 en 10.00 uur)

Een compleet ontbijt met onder andere verse broodjes, croissants, gekookte eitjes, fruit, extra belegen kaas, serrano ham en spinata romana, jam, nutella, versgeperste sinaasappelsap en koffie, cappuccino of thee.

Hoofdgerechten:

  • Spareribs a la Voscheheugte met crispy wedges en een rijk gevulde salade (€18,50)
  • Kippedijsate (300 gram) met crispy wedges en een rijk gevulde salade (€18,50)
  • Rendang met nasi koening, sambal goreng boontjes en overige groente (€18,50)
  • Hamburger Deluxe met crispy wedges en truffelmayonaise (€16,50)
  • Groente curry met gele rijst, naanbrood en Griekse yoghurt (€18,50)
  • Kindergerecht: 'bekende' kipstukjes, frietjes en groentetuinte (9,50)

Nagerechten:

  • Heerlijke huisgemaakte Cheesecake (€5)
  • Appeltaart  (€4,50)
  • Red Velvet Cake (€5)

Reserveren voor ontbijt (kan tot 20.00 daags vantevoren) en diner (uiterlijk voor 15.00 uur diezelfde dag) via bas@voscheheugte.nl. Graag vernemen wij bij een bestelling hoe laat u deze wilt komen ophalen. Betalen contant of via pin bij het ophalen.

----

Een bijzonder aantrekkelijke plek, midden in de natuur, voor culinaire liefhebbers die van informeel tafelen houden. Lekker buiten als het mooi weer is, ontspannen binnen in de wintermaanden.

Sinds oktober 2020 staat Danny Sopacua achter het fornuis, en runt Bas de Vries het eethuis als een ouderwetse 'herbergier'. Met veel welgemeende aandacht voor de gasten. Qua menu houden we de beroemde kroketten en eiersalade van Ruben in ere, verder zijn we druk met het ontwikkelen van een kaart die goed bij de Voscheheugte anno nu past. Met heel veel lokale en biologische producten. Van een mooi stuk vlees tot een verrukkelijke vegetarische maaltijdsoep van vergeten groenten.

---

Eventuele speciale openingstijden communiceren we via onze Facebook pagina. In het eethuis en op het terras is Wifi aanwezig. Reserveren voor het eethuis kan via (0593) 232 132 en het online formulier. Voor groepen regelen we graag een mooie middag of avond. Zeker in de wintermaanden leent onze locatie zich daar goed voor.