Voscheheugte - eethuis en natuurcamping
Reserveer nu een plek op natuurcamping de VoscheheugteReserveer nu een plek in ons gezellig eethuis op natuurcamping de Voscheheugte

Ons natuurkampeerterrein met 10 natuurhutten, 2 retrocaravans en 30 staplaatsen is het hele jaar open. Tijdig reserveren is echter wel een aanrader. Mochten we onverhoopt geen plek hebben, probeer het dan bij onze grotere, wildere zus Landgoed Mariahoeve in Papenvoort (Dr.) waar veel meer ruimte en dus kans op een plekje is. Ze hebben daar ook hele gave slaapverblijven.

OPENINGSTIJDEN EETHUIS (komende periode)

t/m zondag 25 augustus

Dinsdag t/m zondag 11:00-24:00

Dinsdag t/m zondag ook voor ontbijt TO GO met pick up tussen 08:30-09:00 uur

Voor menu, speciale openingstijden, het jaaroverzicht en het maken van een reservering (ook voor ontbijt, lunch en groepen) kijk op de pagina ETEN.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

 

 Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis

Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis

Eethuis Voscheheugte: een bijzonder aantrekkelijke plek, midden in de natuur, voor culinaire liefhebbers die van informeel tafelen houden. Lekker buiten als het mooi weer is, ontspannen binnen in de wintermaanden.

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN:

We ontvangen jullie graag in ons knusse eethuis voor een heerlijke lunch, borrel en/of diner. Hieronder zijn zo goed mogelijk onze openingstijden weergegeven voor de rest van het jaar.

Vanaf maandag 15 juli t/m zondag 25 augustus

Dinsdag t/m zondag 11:00-24:00

Dinsdag t/m zondag ook voor ontbijt TO GO met pick up tussen 08:30-09:00 uur

Vanaf maandag 26 augustus t/m zondag 3 november

Donderdag t/m zondag van 11:00-24:00

Op zaterdag en zondag ook voor ontbijt TO GO met pick up tussen 08:30-09:00 uur

Bijzonderheden:

  • op vrijdag 30 augustus & zaterdag 31 augustus is het eethuis gesloten i.v.m. een bruiloft

 

Vanaf maandag 4 november t/m zondag 5 januari (2025)

Vrijdag van 17:00 tot 24:00 uur

Zaterdag & zondag van 11:00 tot 24:00 uur

Op zaterdag en zondag ook voor ontbijt TO GO met pick up tussen 08:30-09:00 uur

 

ONTBIJTJES

Onze ontbijtjes bestaan o.a. uit verse broodjes, croissants, gekookte eitjes, diverse luxe vlees- en kaaswaren, zoet beleg, fruit, verse jus en natuurlijk heerlijke (barista) koffie of thee (€ 14,50 p.p. en kinderen eten voor € 8,50 mee). Graag bij het reserveren bij de opmerkingen aangeven om hoeveel kinderen het gaat. Hieronder kun je ook gemakkelijk een reservering voor het eethuis maken. Ook kun je bellen naar (0593) 232 132 of mailen naar eethuis@voscheheugte.nl.

Sinds oktober 2020 runt Bas de Vries het eethuis als een ouderwetse 'herbergier'. Met veel welgemeende aandacht voor de gasten. En liefde voor culinaire zaken. 

---

In het eethuis en op het terras is Wifi aanwezig. Reserveren voor het eethuis kan via (0593) 232 132 of mailen naar eten@voscheheugte.nl. Voor groepen regelen we graag een mooie middag of avond. Zeker in de wintermaanden leent onze locatie zich daar goed voor.