Voscheheugte - eethuis en natuurcamping
Reserveer nu een plek op natuurcamping de VoscheheugteReserveer nu een plek in ons gezellig eethuis op natuurcamping de Voscheheugte

 Eethuis open (dit seizoen):

  • binnenkomst: do 12.00 - 20.00 uur, vrij, za & zo 10.00 - 20.00 uur
  • de volgende dagen zijn wij VOL geboekt, za 25/01 tussen 13:30 - 18:00 uur,        za 8/02 vanaf 15 uur, woe 20/05 tot 19:00 uur 
  • do 30/01 en vrij 31/01 zijn wij de gehele dag gesloten
  • LIVE MUZIEK, zondag 2 februari tussen 15:30-17:30 uur

Ons natuurkampeerterrein is het hele jaar geopend.Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis

Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis

Een bijzonder aantrekkelijke plek, midden in de natuur, voor fijnproevers die van informeel tafelen houden. Lekker buiten als het mooi weer is, luisterend naar het gekwetter van de vogels, of ontspannen binnen in de wintermaanden. Er is een dagkaart voor lunch en borrel, en een menukaart voor het diner. Omdat de chef veel met lokale, verse, biologische producten werkt, is de kaart iedere keer anders. Dat komt ook terug in zijn speciale menu, een favoriet bij de vele vaste gasten (2-gangen 27,50 euro, 3-gangen 32,50 euro of 4-gangen 37,50 euro p.p.).

Ook van harte welkom voor een heerlijke afternoon tea, compleet met sandwiches, scones, diverse zoete lekkernijen en een uitgebreide selectie theesoorten. (min. 2 p, 17,50 pp). En vanaf 15 personen serveren we in het eethuis een ontbijtbuffet. Alles graag van tevoren reserveren. Waarvoor niet gereserveerd hoeft te worden: zelfgemaakt schepijs. Dat hebben we altijd op voorraad, iedere keer weer andere, heerlijke smaken.

Onze drankkast met specials: bier, whisky en jenever

Wij houden van ons vak. Zo hebben we een uitgebreide drankkaart met veel speciaalbier en whisky. Natuurlijk hebben we ook de Hollandse klassiekers jenever en corenwijn op de kaart staan. We proberen ook een mooi assortiment speciale merken uit de omgeving aan te bieden. Vinden we zelf erg leuk om te doen.

Vegetariers en vegans kunnen goed bij ons terecht. Wel van tevoren aangeven zodat wij er bij de inkoop en voorbereidingen rekening mee kunnen houden. Dat geldt ook voor (andere) dieetwensen.

Onze openingstijden staan hiernaast linksboven aangegeven. Eventuele speciale openingstijden communiceren we via onze Facebook pagina. In het eethuis en op het terras is Wifi aanwezig. Reserveren voor het eethuis kan via 06 3083 0551 en het online formulier. Voor groepen regelen we graag een mooie middag of avond. Zeker in de wintermaanden leent onze locatie zich daar goed voor.

Laat ons weten wanneer uw wilt komen, met hoeveel personen en eventuele speciale wensen/diƫeten. Wij laten snel weten of het mogelijk is.