Voscheheugte - eethuis en natuurcamping
Reserveer nu een plek op natuurcamping de VoscheheugteReserveer nu een plek in ons gezellig eethuis op natuurcamping de Voscheheugte

Voor reserveren eethuis in de periode vanaf oktober, zie pagina Eten.

We begrijpen dat sommigen meer dan ooit nu behoefte hebben om in de natuur te vertoeven. Wij hebben maatregelen getroffen om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te houden. Ons inchecksysteem is geheel ‘contactloos’, evenals het betalen. Ons natuurkampeerterrein is het hele jaar geopend.

Bij ons kan je tot 1 maand vantevoren kosteloos annuleren. Mocht het plotseling onmogelijk zijn om bij ons te verblijven - omdat de overheid bepaalde Corona maatregelen heeft getroffen - dan kan je ook binnen deze maand kosteloos annuleren. Maar we hopen natuurlijk voor alles en iedereen dat dat niet nodig zal zijn.

Voor de openingstijden van het eethuis, zie pagina Eten.Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis

Gastronomisch Genot in Charmant Eethuis

In verband met een 'wisseling van de wacht' - Ruben en Chantal gaan zich in Dieverbrug in de Sluiswachter vestigen, Bas komt naar Mantinge toe - kan reserveren voor het eethuis voor de periode oktober tot en met december via bas@voscheheugte.nl en 06 55 17 60 60. In die periode is het eethuis in ieder geval steeds van donderdag tot en met zondag voor het avondeten geopend. Behalve het eerste weekend van oktober, tot en met 4 oktober zijn we even dicht. Later meer hierover. We hopen jullie spoedig met nieuw enthousiasme te ontvangen :)

WIJ ZIJN GEOPEND VAN DONDERDAG TOT EN MET ZONDAG.

Reserveren voor diner is verplicht en kan via de button 'reserveren eethuis'. 

Openingstijden:

Maandag                                              gesloten

Dinsdag                                                gesloten

Woensdag                                            gesloten  

Donderdag en vrijdag                        12:00 - 20:30 

Zaterdag en zondag                         10:00 - 20:30 

* 20:30 uur is de uiterste binnenkomst tijd. 

 

 

 

Een bijzonder aantrekkelijke plek, midden in de natuur, voor fijnproevers die van informeel tafelen houden. Lekker buiten als het mooi weer is, luisterend naar het gekwetter van de vogels, of ontspannen binnen in de wintermaanden. Er is een dagkaart voor lunch en borrel, en een menukaart voor het diner. Omdat de chef veel met lokale, verse, biologische producten werkt, is de kaart iedere keer anders. Dat komt ook terug in zijn speciale menu, een favoriet bij de vele vaste gasten (2-gangen 27,50 euro, 3-gangen 35,00 euro of 4-gangen 42,50 euro p.p.).

Ook van harte welkom voor een heerlijke afternoon tea, compleet met sandwiches, scones, diverse zoete lekkernijen en een uitgebreide selectie theesoorten. (min. 2 p, 19,50 pp). En vanaf 15 personen serveren we in het eethuis een ontbijtbuffet. Alles graag van tevoren reserveren. Waarvoor niet gereserveerd hoeft te worden: zelfgemaakt schepijs. Dat hebben we altijd op voorraad, iedere keer weer andere, heerlijke smaken.

Onze drankkast met specials: bier, whisky en jenever

Wij houden van ons vak. Zo hebben we een uitgebreide drankkaart met veel speciaalbier en whisky. Natuurlijk hebben we ook de Hollandse klassiekers jenever en corenwijn op de kaart staan. We proberen ook een mooi assortiment speciale merken uit de omgeving aan te bieden. Vinden we zelf erg leuk om te doen.

Vegetariërs kunnen goed bij ons terecht. Wel van tevoren aangeven zodat wij er bij de inkoop en voorbereidingen rekening mee kunnen houden. Dat geldt ook voor (andere) dieetwensen.

Onze openingstijden staan hiernaast linksboven aangegeven. Eventuele speciale openingstijden communiceren we via onze Facebook pagina. In het eethuis en op het terras is Wifi aanwezig. Reserveren voor het eethuis kan via (0595) 232 132 en het online formulier. Voor groepen regelen we graag een mooie middag of avond. Zeker in de wintermaanden leent onze locatie zich daar goed voor.