Voscheheugte - eethuis en natuurcamping
Reserveer nu een plek op natuurcamping de Voscheheugte

254Welkom op de Voscheheugte.

Ons natuurkampeerterrein met 9 natuurhutten en 30 staplaatsen is het hele jaar open.

Ons eethuis is momenteel open van dinsdag t/m zondag van 11.00 uur tot 00.00 uur. Wij ontvangen u graag voor een heerlijk ontbijt, lunch, borrel en/of diner. Voor het menu en het maken van een reservering, kijk op onze pagina ETEN.

 

Extra informatie:

  • In augustus is ons eethuis ook op dinsdag geopend
  • 20 augustus LIVE MUZIEK FAMILIE BRUINSMA
  • 28 augustus kampeerterrein en eethuis gesloten
  • 3 september kampeerterrein en eethuis gesloten
  • 4 september eethuis gesloten
  • 25 september eethuis gesloten


Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe? Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe?

Wat te doen tijdens je vakantie in Drenthe?

Lekker luieren of voor de tent in het gras een boek lezen is natuurlijk heerlijk. Maar op pad gaan eveneens. Avontuurlijk zwemmen in een van de vele Drentse wateren, eindeloos wandelen door veengebied of bos, op zoek naar verborgen hunnebedden, een inspirerende museumtentoonstelling bezoeken, lekker een avondje uit eten... Hierbij een 'hand picked' selectie van onze favoriete activiteiten en adresjes in de omgeving. Aangevuld met enkele handige tips voor Drenthegangers:


- Actief in de natuur

- Culturele Uitjes

- Uit eten bij de buren

- (Openbaar) Vervoer

- En ook…