Voscheheugte - eethuis en natuurcamping
Reserveer nu een plek op natuurcamping de VoscheheugteReserveer nu een plek in ons gezellig eethuis op natuurcamping de Voscheheugte

Ons natuurkampeerterrein met 10 natuurhutten, 2 retrocaravans en 30 staplaatsen is het hele jaar open. Tijdig reserveren is echter wel een aanrader. Mochten we onverhoopt geen plek hebben, probeer het dan bij onze grotere, wildere zus Landgoed Mariahoeve in Papenvoort (Dr.) waar veel meer ruimte en dus kans op een plekje is. Ze hebben daar ook hele gave slaapverblijven.

OPENINGSTIJDEN EETHUIS (komende periode)

t/m zondag 25 augustus

Dinsdag t/m zondag 11:00-24:00

Dinsdag t/m zondag ook voor ontbijt TO GO met pick up tussen 08:30-09:00 uur

Voor menu, speciale openingstijden, het jaaroverzicht en het maken van een reservering (ook voor ontbijt, lunch en groepen) kijk op de pagina ETEN.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

 

 Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur

Kamperen midden in de natuur

Op ons terrein van zo'n 2 hectare zijn 30 ruime staplaatsen waar je met je tent, retrocaravan of ander verblijfsvoertuig goed kunt toeven. Ook hebben we een trekkersveldje. Alles midden in het groen. Natuurliefhebbers voelen zich hier thuis, en komen steeds weer terug. Vanwege de prachtige omgeving, de fijne sfeer en de extra's die we bieden. Als je bij ons arriveert, kun je zelf je favoriete plekje kiezen. Van tevoren leggen wij bewust geen plekken vast. Let wel op, ons terrein is niet verhard en daarom niet geschikt voor campers langer dan 5,5 meter.

Hoe prettig is het dat er een onwijs leuk eethuis bij het natuurkampeerterrein gelegen is? Met boomhut, buitenbar, WIFI-verbinding en superterras, waar je ook nog eens heerlijk kunt eten. Verder hebben we een jeu de boules baan, wandel- en fietsroutes en ruime sanitaire voorzieningen (in totaal 4 douches, 4 wasbakken en 4 toiletten, en een kleine chemische stort voor de campers). En de Gastenheugte biedt onderdak bij slecht weer, en sowieso twee gootstenen voor de vaatwas, een wasmachine, een droger, een schaakspel, een uilenkast, luie stoelen en veel boeken en spelletjes voor onze gasten. Voor de kleintjes hebben we ook nog eens een trampoline, schommels en wat fietsjes. Tot 8 jaar kunnen kleintjes zonder meerkosten mee.

Hondenliefhebbers, kom gerust

Honden, mits aangelijnd, zijn welkom. Wij zijn zelf dol op honden en begrijpen als geen ander hoe fijn het is om je geliefde viervoeter(s) tijdens de vakantie mee te kunnen nemen en zo samen heerlijk lange wandelingen te maken.

Retrokamperen

Onze dorpsgenoten van Tralaluna zijn experts in bijzondere 'kampeerunits'. Zij hebben geweldige retrocaravans en kampeerbussen en die kunnen kant en klaar bij ons op het terrein gezet worden. Onder andere twee 'kippen' en een Otten Trekker uit 1965. Alle voor 2 tot 4 personen geschikt. Meer info en reserveren via www.tralaluna.nl. Ook hebben we zelf twee vaste retrocaravans geplaatst. Hiervoor, zie de pagina Natuurhutten.

BBQ & Kampvuur

Niets leuker natuurlijk dan een mooi kampvuur. Maar wel graag veilig. Op natuurbrandrisico.nl staat wanneer het verantwoord is om met BBQ of vuurkorf aan de slag te gaan. Hout is bij ons te verkrijgen voor euro 12,50 per zak. Je kunt bij ons ook een vuurschaal huren voor 7,50 per dag/avond.

Ontbijtservice

Bij het eethuis kun je de meeste dagen een uitgebreid ontbijt ophalen. Met onder andere verse broodjes, croissants, gekookte eitjes, fruit, extra belegen kaas, seranno ham, spinata romana, jam, nutella, versgeperste sinaasappelsap en koffie, cappuccino of thee. Kosten zijn 14,50 per persoon, voor kinderen (t/m 12 jaar: 8,50). Reserveren via de button onderaan de pagina Eten.

Zinderende zonsondergangen

De zonsondergang is vanaf ons terrein vaak spectaculair. En datzelfde geldt voor de heldere sterrenhemel. Werkelijk, daar kom je voor terug!

Dan nog even praktisch: Een bijtentje kun je gratis plaatsen, doen we niet moeilijk over. Inchecken staplaatsen vanaf 11 uur, uitchecken voor 11 uur. Reserveren kan via de 'Reserveer' button in de linkerkolom. En je electrische auto opladen kan ook. Daar vragen we 7,50 per uur voor.

 

Ons inchecksysteem is geheel ‘contactloos’, evenals het betalen. Bij ons kan je tot 1 maand vantevoren kosteloos annuleren. Ons natuurkampeerterrein is exclusief voor mensen die een Natuurkampeerkaart hebben. (Een kaart per familie/reservering voldoet.) Niet in bezit, geen nood, deze is voor 19,95 bij ons te koop. Je krijgt dan meteen ook het fameuze Groene Boekje met een handig overzicht van alle Natuurkampeerterreinen mee.

Natuurkampeerterreinen

Tarieven 2024

(Groene Boekje/Natuurkampeerkaart verplicht, en bij ons te verkrijgen - bij reservering en ter plaatse.)

 

Tot 2 personen    

 

22,50 euro

Meerprijs caravan/kampeerbus/kleine camper 5 euro
Kinderen tot 8 jaar gratis
Kinderen 8 tot 12 jaar 5 euro
Extra volwassene 7,50 euro
Trekkersveld per tent per persoon 11,50 euro
Hond 3 euro

Electriciteit - april t/m september

Electriciteit - oktober t/m maart

5 euro

10 euro

Douchen gratis
Bijtent gratis
Toeristenbelasting, per persoon 1,55 euro