Voscheheugte - eethuis en natuurcamping
Reserveer nu een plek op natuurcamping de VoscheheugteReserveer nu een plek in ons gezellig eethuis op natuurcamping de Voscheheugte

 Eethuis open (dit seizoen):

  • binnenkomst: do 12.00 - 20.00 uur, vrij, za & zo 10.00 - 20.00 uur
  • de volgende dagen zijn wij VOL geboekt, za 25/01 tussen 13:30 - 18:00 uur,        za 8/02 vanaf 15 uur, woe 20/05 tot 19:00 uur 
  • do 30/01 en vrij 31/01 zijn wij de gehele dag gesloten
  • LIVE MUZIEK, zondag 2 februari tussen 15:30-17:30 uur

Ons natuurkampeerterrein is het hele jaar geopend.Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur

Kamperen midden in de natuur

Op ons terrein van zo'n 2 hectare zijn 30 ruime staplaatsen, drie trekkershutten, een designhut, een trekkersveldje en een charmant eethuis met heerlijk terras. Alles midden in het groen.

30 staplaatsen, 3 trekkershutten, een designhut en 1 trekkersveldje

Natuurliefhebbers voelen zich hier thuis, en komen steeds weer terug. Vanwege de prachtige omgeving, maar ook vanwege de extra's die we bieden: zoals een jeu de boules baan, wandel- en fietsroutes en ruime sanitaire voorzieningen (in totaal 4 douches, 4 wasbakken en 4 toiletten). Verder biedt de Gastenheugte onderdak bij slecht weer, en hebben we twee gootstenen voor de vaatwas, een wasmachine, een droger, een schaakspel, een uilenkast, luie stoelen, complimentary leenfietsen (4 voor volwassenen & diverse kinderfietsen) en veel boeken en spelletjes voor onze gasten. En uiteraard is iedereen zeer welkom in ons eethuis. Daar - en op het heerlijke terras - hebben we uitstekende WIFI-verbinding.

Kinderen, natuurlijk...

Wij juichen het enorm toe dat kinderen met de natuur in aanraking komen. Heel fijn dus als ze meekomen en vanuit hier de omgeving verkennen. Maar ook op ons terrein is er van alles voor ze te beleven: de trampoline, de schommel, de jeu de boules baan, de fietsjes en bovenal de andere kinderen. Tot 8 jaar kunnen kleintjes zonder meerkosten mee.

Hondenliefhebbers, kom gerust

Ook honden, mits aangelijnd, zijn welkom. Wij zijn zelf dol op honden en begrijpen als geen ander hoe fijn het is om je hond(en) tijdens de vakantie mee te kunnen nemen en zo samen heerlijk lange wandelingen te maken.

Retrokamperen

Onze dorpsgenoten van Tralaluna zijn experts in bijzondere 'kampeerunits'. Zij hebben geweldige retrocaravans en kampeerbussen en die staan kant en klaar bij ons op het terrein. Onder andere twee 'kippen' en een Otten Trekker uit 1965. Alle voor 2 tot 4 personen geschikt. Meer info en reserveren via www.tralaluna.nl.

BBQ & Kampvuur

Niets leuker natuurlijk dan een mooi kampvuur. Tenminste als dat veilig gebeurt. Zeker in de buurt van de brandgevoelige heide. Op natuurbrandrisico.nl geeft de brandweer heel handig aan wanneer het verantwoord is om met BBQ of vuurkorf aan de slag te gaan. Geeft de brandweer code groen of geel, dan vinden wij het prima. In alle andere gevallen verzoeken wij om 'niet met vuur te spelen'. Hout is bij ons te verkrijgen voor 9,50 (ong. 6 kilo). Op basis van beschikbaarheid leveren wij er dan een goede vuurkorf bij.

Ontbijtservice

Voor onze verblijfsgasten organiseren we in het hoogseizoen een ontbijtservice zodat ze helemaal geen boodschappen meer hoeven te doen. Gewoon even het ontbijtformulier invullen voor de broodjes en/of de uitgebreide klassieke ontbijtmand en dat is de volgende ochtend in het eethuis op te halen. Naar wens voorzien van thee, koffie, melk en/of verse jus d'orange. Zo begint de dag goed! Buiten het seizoen organiseren we dit enkel voor de zaterdag- en zondagmorgen.

Tot slot...

De zonsondergang is vanaf ons terrein vaak spectaculair. En datzelfde geldt voor de heldere sterrenhemel. Werkelijk, daar kom je voor terug!

Dan nog even praktisch: Een bijtentje kun je gratis plaatsen, doen we niet moeilijk over. Inchecken staplaatsen vanaf 11 uur, uitchecken voor 11 uur. Reserveren kan via de 'Reserveer' button in de linkerkolom.

Ons natuurkampeerterrein is exclusief voor mensen die een Natuurkampeerkaart hebben. (Een kaart per familie/reservering voldoet.) Niet in bezit, geen nood, deze is voor 15,95 bij ons te kopen. Krijg je meteen het Groene Boekje met een handig overzicht van alle Natuurkampeerterreinen mee.

ANWB Geselecteerde kleine camping
Natuurkampeerterreinen
Eropuit prijs - 2e plaats Kamperen
Fietsers welkom
 
Tarieven 2019
Een/Twee personen met tent 20,00 euro
Een/Twee personen met caravan/kampeerbus/camper 22,50 euro
Kinderen tot 8 jaar gratis
Kinderen 8 tot 12 jaar 5 euro
Extra volwassene 7,50 euro
Trekkersveld per tent per persoon 10 euro
Honden 3 euro
Electriciteit 3 euro
Douchen gratis
Fietsen (indien voorradig) gratis
Bijtent gratis
Toeristenbelasting, per persoon 1,30 euro