Voscheheugte - eethuis en natuurcamping
Reserveer nu een plek op natuurcamping de VoscheheugteReserveer nu een plek in ons gezellig eethuis op natuurcamping de Voscheheugte

Ons natuurkampeerterrein is het hele jaar open.

Het eethuis is momenteel gesloten, maar we hebben take away van woensdag tot en met zondag. Meer hierover op de pagina ETEN.

Voor meer info en reserveringen, zie FB en de pagina 'Eten'.

We begrijpen dat sommigen meer dan ooit nu behoefte hebben om in de natuur te vertoeven. Wij hebben maatregelen getroffen om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te houden. Ons inchecksysteem is geheel ‘contactloos’, evenals het betalen. Bij ons kan je tot 1 maand vantevoren kosteloos annuleren. Mocht het plotseling onmogelijk zijn om bij ons te verblijven - omdat de overheid bepaalde Corona maatregelen heeft getroffen - dan kan je ook binnen deze maand kosteloos annuleren. Maar we hopen natuurlijk voor alles en iedereen dat dat niet nodig zal zijn.

 Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur Kamperen midden in de natuur

Kamperen midden in de natuur

Op ons terrein van zo'n 2 hectare zijn 30 ruime staplaatsen waar je met je tent, retrocaravan of ander verblijfsvoertuig goed kunt toeven. (Liever geen hele zware jongens, want we hebben geen verharde camperplaatsen.) Ook hebben we een trekkersveldje. Alles midden in het groen. Natuurliefhebbers voelen zich hier thuis, en komen steeds weer terug. Vanwege de prachtige omgeving, de fijne sfeer en de extra's die we bieden. Als je bij ons aankomst kun je zelf je favoriete plekje kiezen. Van tevoren leggen wij bewust geen plekken vast.

Hoe prettig is het dat er een onwijs leuk eethuis bij het natuurkampeerterrein gelegen is? Met boomhut, buitenbar, WIFI-verbinding en superterras, waar je ook nog eens heerlijk kunt eten. Verder hebben we een jeu de boules baan, wandel- en fietsroutes en ruime sanitaire voorzieningen (in totaal 4 douches, 4 wasbakken en 4 toiletten, en een kleine chemische stort voor de campers). En de Gastenheugte biedt onderdak bij slecht weer, en sowieso twee gootstenen voor de vaatwas, een wasmachine, een droger, een schaakspel, een uilenkast, luie stoelen en veel boeken en spelletjes voor onze gasten. Voor de kleintjes hebben we ook nog eens een trampoline, schommels en wat fietsjes. Tot 8 jaar kunnen kleintjes zonder meerkosten mee.

Hondenliefhebbers, kom gerust

Honden, mits aangelijnd, zijn welkom. Wij zijn zelf dol op honden en begrijpen als geen ander hoe fijn het is om je geliefde viervoeter(s) tijdens de vakantie mee te kunnen nemen en zo samen heerlijk lange wandelingen te maken.

Retrokamperen

Onze dorpsgenoten van Tralaluna, die tevens het beheer van ons natuurkampeerterrein doen, zijn experts in bijzondere 'kampeerunits'. Zij hebben geweldige retrocaravans en kampeerbussen en die kunnen kant en klaar bij ons op het terrein gezet worden. Onder andere twee 'kippen' en een Otten Trekker uit 1965. Alle voor 2 tot 4 personen geschikt. Meer info en reserveren via www.tralaluna.nl.

BBQ & Kampvuur

Niets leuker natuurlijk dan een mooi kampvuur. Maar wel graag veilig. Op natuurbrandrisico.nl staat wanneer het verantwoord is om met BBQ of vuurkorf aan de slag te gaan. Geeft de brandweer code groen of geel, dan vinden wij het prima. In alle andere gevallen verzoeken wij om 'niet met vuur te spelen'. Hout is bij ons te verkrijgen voor euro 9,50 (ong. 6 kilo) per kistje. Op basis van beschikbaarheid leveren wij er dan een goede vuurkorf bij of kun je terecht bij een van de vuurplaatsen op het terrein.

Ontbijtservice

In het hoogseizoen organiseren we een ontbijtservice zodat je helemaal geen boodschappen meer hoeft te doen. Van donderdag tot en met dinsdag: 15 euro voor 1 persoon (genoeg voor ontbijt & picknick), vanaf 2 personen voor 12,50 per persoon. Je krijgt dan een toendrabol, yoghurt met granola en honing, biologische sap, een appel, roomboter, jam, hagelslag, ham en kaas en een gekookt eitje. En nog een minimuffin. Reserveren kan tot 20.00 uur de dag ervoor, via de button reserveren eethuis links. Of even bellen. Je bestelling staat dan in de ochtend klaar in de Gastenheugte. Zo begint de dag goed! Buiten het seizoen organiseren we dit ook voor de zaterdag- en zondagmorgen.

Zinderende zonsondergangen

De zonsondergang is vanaf ons terrein vaak spectaculair. En datzelfde geldt voor de heldere sterrenhemel. Werkelijk, daar kom je voor terug!

Dan nog even praktisch: Een bijtentje kun je gratis plaatsen, doen we niet moeilijk over. Inchecken staplaatsen vanaf 11 uur, uitchecken voor 11 uur. Reserveren kan via de 'Reserveer' button in de linkerkolom.

Ons natuurkampeerterrein is exclusief voor mensen die een Natuurkampeerkaart hebben. (Een kaart per familie/reservering voldoet.) Niet in bezit, geen nood, deze is voor 15,95 bij ons te kopen. Krijg je meteen het Groene Boekje met een handig overzicht van alle Natuurkampeerterreinen mee.

Natuurkampeerterreinen
ANWB Geselecteerde kleine camping
Eropuit prijs - 2e plaats Kamperen
Fietsers welkom
 

Tarieven 2020 & 2021

(Groene Boekje verplicht, en bij ons te bestellen.)

Een/Twee personen met tent 20,00 euro
Meerprijs caravan/kampeerbus/camper 2,50 euro
Kinderen tot 8 jaar gratis
Kinderen 8 tot 12 jaar 5 euro
Extra volwassene 7,50 euro
Trekkersveld per tent per persoon 10 euro
Honden 3 euro
Electriciteit 3 euro
Douchen gratis
Bijtent gratis
Toeristenbelasting, per persoon 1,30 euro