Voscheheugte - eethuis en natuurcamping
Reserveer nu een plek op natuurcamping de Voscheheugte

254Welkom op de Voscheheugte.

Ons natuurkampeerterrein met 9 natuurhutten en 30 staplaatsen is het hele jaar open.

Ons eethuis is momenteel open van dinsdag t/m zondag van 11.00 uur tot 00.00 uur. Wij ontvangen u graag voor een heerlijk ontbijt, lunch, borrel en/of diner. Voor het menu en het maken van een reservering, kijk op onze pagina ETEN.

 

Extra informatie:

  • In augustus is ons eethuis ook op dinsdag geopend
  • 20 augustus LIVE MUZIEK FAMILIE BRUINSMA
  • 28 augustus kampeerterrein en eethuis gesloten
  • 3 september kampeerterrein en eethuis gesloten
  • 4 september eethuis gesloten
  • 25 september eethuis gesloten


De Drentse Wildernis De Drentse Wildernis De Drentse Wildernis De Drentse Wildernis De Drentse Wildernis De Drentse Wildernis De Drentse Wildernis De Drentse Wildernis De Drentse Wildernis De Drentse Wildernis De Drentse Wildernis De Drentse Wildernis De Drentse Wildernis De Drentse Wildernis De Drentse Wildernis De Drentse Wildernis

De Drentse Wildernis

Hierboven een beeldcollage van de omgeving. Gewoon, alles met een smartphone gefotografeerd. De landschappelijke variatie is werkelijk ongekend. Ga zwemmen in een van de meren (en kom in de winter terug om er te schaatsen) of ga lekker fietsen, skeeleren of wandelen naar en door een van de vele mooie gebieden in de provincie Drenthe. Om te zorgen dat je de mooiste (geheime) plekken ontdekt, hebben we zelf twee wandelingen uitgezet. Een tocht van zo'n 5 kilometer over het Mantingerzand, recht tegenover ons. Downloaden en genieten maar! De andere route is bijna 10 kilometer en voert onder andere over het Oude Schoolpad. Deze tocht begint en eindigt eveneens op de Voscheheugte - en is met een beetje goede wil ook te fietsen. Veel plezier tijdens deze ontdekkingstochten!