Voscheheugte - eethuis en natuurcamping
Reserveer nu een plek op natuurcamping de Voscheheugte

Welkom op de Voscheheugte.

Ons natuurkampeerterrein met 10 natuurhutten en 30 staplaatsen is het hele jaar open.

Ons eethuis is momenteel open van vrijdag 17.00 - 23.30 uur en zaterdag t/m zondag van 11.00 uur tot 23.30 uur. Wij ontvangen u graag voor een heerlijk ontbijt, lunch, borrel en/of diner. Voor het menu en het maken van een reservering, kijk op onze pagina ETEN.

 Groen Geluk in Drenthe Groen Geluk in Drenthe Groen Geluk in Drenthe Groen Geluk in Drenthe Groen Geluk in Drenthe Groen Geluk in Drenthe Groen Geluk in Drenthe Groen Geluk in Drenthe

Groen Geluk in Drenthe

Ons eethuis en natuurkampeerterrein is gelegen op een van de mooiste plekken van Nederland. Omgeven door oeroude heidegronden, sprookjesachtige eikenbossen, uitgestrekte stuifzandgebieden, zeldzame hoogveengebieden en verborgen vennen. 

Idyllisch gelegen natuurkampeerterrein, het hele jaar open

De Voscheheugte ligt tegenover het prachtige Mantingerzand. Natuurmonumenten ontwikkelt hier een gevarieerd natuurgebied van ruim 1.100 hectare aan één stuk. Een ideale uitvalsbasis voor een kort of lang verblijf in Drenthe. In goed gezelschap, of even lekker alleen. Fietsen, wandelen, paardrijden, skeeleren, mediteren, luieren of juist actief op pad. Op ons terrein vind je 10 natuurhutten, 30 ruime staplaatsen en een trekkersveldje. Kids welkom, honden ook.

Sfeervol eethuis midden in de natuur

Op de Voscheheugte kun je fijn verblijven én heerlijk eten. Feest voor wie van lekker eten en gezellig tafelen houdt. We serveren ontbijt, lunch en diner. Lekker borrelen, een kop koffie of een culinair tussendoortje kan ook prima. Lekker binnen als het koud is, lekker buiten bij de vogels en in het groen als de zon schijnt. Het is er heerlijk toeven na een stevige wandeling of fietstocht. Voor onze kaart zie de pagina ETEN.

Drenthe wacht op je. Wees welkom!