Voscheheugte - eethuis en natuurcamping
Reserveer nu een plek op natuurcamping de VoscheheugteReserveer nu een plek in ons gezellig eethuis op natuurcamping de Voscheheugte

 Eethuis open (dit seizoen):

  • binnenkomst: do 12.00 - 20.00 uur, vrij, za & zo 10.00 - 20.00 uur
  • van 28/10 t/m 01/12 is het eethuis + kampeerterrein/accommodaties gesloten, behalve de Tiny Tralaluna en keetje (trekkershut tralaluna)
  •  8-gangen KERSTMENU op 25 en 26 december = op aanmelding
  • dinsdag 31 december extra GEOPEND vanaf 12 uur, woensdag 1 januari alleen geopend voor ontbijt = op aanmelding

Ons natuurkampeerterrein is het hele jaar geopend.Tiny Tralaluna & Keetje Tiny Tralaluna & Keetje Tiny Tralaluna & Keetje Tiny Tralaluna & Keetje Tiny Tralaluna & Keetje Tiny Tralaluna & Keetje Tiny Tralaluna & Keetje Tiny Tralaluna & Keetje

Tiny Tralaluna & Keetje

Tiny Tralaluna: Originele creatie van Drentse bodem

Een bijzondere overnachtingslocatie, gemaakt met de inzet van lokale krachten, ambachten en vakmanschap, gedrevenheid en plezier. Een mix van ecologische bouwmaterialen en hergebruikte spullen kan wonderen doen, evenals een sfeervolle inrichting met comfort. De slaapvide is geschikt voor 2 personen, het daybed in de living heeft een weids uitzicht en is tot een eenvoudige twijfelaar uit te schuiven; geschikt voor een 3e persoon of 2 kinderen. Een eigen wc en douche zijn aanwezig. Verder heeft de Tiny Tralaluna een open keuken, een gasstel wat ook buiten te gebruiken is, met een breakfastbar voor 2, vloerverwarming, houtkachel en inspirerend leesvoer. Kortom, een ideale plek om te relaxen, te ervaren en geïnspireerd te raken. Ook het uitzicht op de ondergaande zon, vanaf je eigen prive-terras nodigt daartoe uit. De locatie heeft verder een hangmat, picknickbank en vuurplaats.

Keetje: 'writers hidaway' of gewoon lekker keten

Onze vrienden van Tralaluna Casita on Wheels hebben nu ook 'Keetje' bij ons neergezet. (Zie foto rechtsonder.) Een hut natuur de luxe: met een houtkachel binnen en een vuurhaard buiten. Met eigen hakblok en bijl. Een een opgemaakt bed en volle koffiebus. Deze logeerkeet het hele jaar te boeken, vanaf 60 euro per nacht, voor 1 of 2 personen. En de hond mag mee. Reserveren en meer info via info@tralaluna.nl

BBQ & kampvuur

Niets leuker dan een mooi kampvuur, tenminste als dat veilig gebeurt. Zeker in de buurt van de brandgevoelige heide. Op natuurbrandrisico.nl geeft de brandweer heel handig aan wanneer het verantwoord is om met BBQ of vuurkorf aan de slag te gaan. Geeft de brandweer code groen of geel, dan vinden wij het prima. In alle andere gevallen verzoeken wij om 'niet met vuur te spelen'. Hout is bij ons te verkrijgen voor 9,50 (ong. 6 kilo).

Ontbijtservice

In het hoogseizoen hebben we een ontbijtservice zodat gasten helemaal geen boodschappen meer hoeven te doen. Gewoon even het ontbijtformulier invullen voor de broodjes en/of de uitgebreide klassieke ontbijtmand en dat is de volgende ochtend in het eethuis op te halen. Naar wens voorzien van thee, koffie, melk en/of verse jus d'orange. Zo begint de dag goed! Buiten het seizoen organiseren we dit enkel voor de zaterdag- en zondagmorgen.

...en meer...

Vanuit de Voscheheugte organiseren we wandelingen door vrijwilligers van Natuurmonumenten. Verder hebben we een aantal prachtige wandelroutes vanuit de Voscheheugte opgezet. Heerlijk om hier de natuur in te trekken - echter de Tiny Tralaluna is niet geschikt om je hond naartoe mee te nemen. Wie wil, pakt tijdens zijn verblijf een van de fietsen die wij op het terrein beschikbaar hebben voor een mooie tocht door de omgeving. Ook hebben we diverse kinderfietsen 'complimentary' ter beschikking. Voor lange afstanden is het echter beter om via www.tralaluna.nl een fiets te huren. In en bij het eethuis kunnen onze gasten terecht voor WIFI. Inchecken vanaf 3 uur, uitchecken graag voor 11 uur. Reserveren kan via de 'Reserveer' button links.

Voor een volledig overzicht van alle Trekkershutten - ja, onze Tiny Tralaluna is speciaal, maar valt hier wel onder - in de Benelux kun je terecht op www.trekkershutten.nl en voor meer info over de duurzame trekkershutten zie www.trekkershutten.nl/trek-in/.

ANWB Geselecteerde kleine camping
Natuurkampeerterreinen
Eropuit prijs - 2e plaats Kamperen
Fietsers welkom
 
Tarieven 2019
Tiny Tralaluna per nacht (incl btw) 95 euro
Schoonmaakkosten (verplicht) 25 euro
Set beddegoed incl. handdoek, per persoon 10 euro
Set keukentextiel, per hut 5 euro
Fietsen (indien voorradig) gratis
Toeristenbelasting, per persoon 1,30 euro